Skip to content

Over KBBD

KBBD biedt pragmatisch advies, over business development en digitale transformatie, in klare taal. Oprichters en eigenaars Arjen Kootstra en Durk Boersma zijn complementair aan elkaar en hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van project- en programmamanagement, organisatieontwikkeling, ICT-inkoop, Europese aanbestedingen, implementaties en ICT-innovatie. Beiden hebben op verschillende managementniveaus hun sporen verdiend. Zij zijn daardoor goede gesprekspartners van teammanagers tot en met directie.

Over Arjen Kootstra

Manager en adviseur met ruim 20 jaar ervaring op directieniveau in profit en non profit. Als geen ander doorgrondt hij complexe vraagstukken op het snijvlak van management, bedrijfsvoering en ICT. Hij komt met oplossingen die passen bij uw organisatie. En weet dat ook nog eens in heldere taal uiteen te zetten.

Met zijn scherpe analyses heeft hij binnen no time de kern te pakken. Blijft communiceren en samenwerken. Ook als het spannend of ingewikkeld wordt. Met humor en openheid houdt hij de verbinding met zijn team en opdrachtgevers. Een gedreven professional die gaat voor resultaat.  

Over Durk Boersma

‘Als we Durk inschakelen, weten we zeker dat het goed komt.’ Dat zeggen zijn opdrachtgevers over hem. Hij is een resultaatgedreven, multidisciplinair geschoolde ICT-professional. Vaak fungeert hij als ‘tolk’ tussen de ICT-afdeling en de business of directie: pas als mensen elkaar écht begrijpen, kunnen de juiste beslissingen worden genomen. Met zijn kennis en expertise draagt hij graag bij aan succesvolle ICT-gedreven innovatievraagstukken.

Durk is op zijn scherpst wanneer innovatie en ICT elkaar ontmoeten. Zijn kennis en ervaring liggen vooral bij ICT-management, ICT-innovatie, informatiebeveiliging en bij het zorgvuldig inkopen van ICT. Hij heeft veel ervaring met het leiden van ICT-aanbestedingen (50+) en het adequaat inkopen door het opstellen van documenten als Programma’s van Eisen, informatie- en offerteaanvragen en Service Level Agreements.

Bent u nieuwsgierig geworden wat we voor elkaar kunnen betekenen? We komen graag met u in contact!

Gebundelde kracht voor ICT en organisatievraagstukken

Arjen Kootstra en Durk Boersma zijn complementair en besloten in 2020 hun krachten te bundelen. Ze zijn ervan overtuigd dat hun gezamenlijke expertise en ervaring met ICT en organisatievraagstukken meerwaarde heeft voor opdrachtgevers. Zeker bij projecten die gericht zijn op digitale transformatie en business development.

De gebundelde kracht zorgt ervoor dat KBBD snel kan inspelen op uiteenlopende vraagstukken die elk om specifieke deskundigheid vragen. Zij kunnen expertise inzetten op ICT, HR, bedrijfskundig en juridisch gebied. Vanuit hun grote netwerk kunnen ze waar nodig extra expertise bijschakelen. 

Beiden hebben op verschillende managementniveaus hun sporen verdiend. Zij zijn daardoor goede gesprekspartners van teammanagers tot en met directie.

Hierom kiest u voor KBBD:

KBBD: digitale transformatie en business development